Kerkelijk Leven

In Kerkelijk Leven wordt deze keer ook gesproken over evolutie, en wel op de manier dat liefde en creativiteit niet passen in het humanistisch evolutionair denken. Dit schrijft Heerco Walinga aan de hand van een boek van Yuval Noah Harari, een Israëlische wetenschapper.

• In de schijnwerper
    In de Schijnwerper het tweede deel van het artikel van ds Leeftink over de boeken van Gijsbert van den Brink en Mart-Jan Paul over schepping en/of evolutie.
  • Kerkelijk Leven
  • Voor u aan het werk
    LPB Media is Voor u aan het werk en zet verder in op de strijd tegen eenzaamheid. Dit na aanleiding van de week tegen de eenzaamheid afgelopen september.